InloggenVraag een demo aan

Professionalisering in het onderwijs

Zet leerkrachten en pedagogisch medewerkers in hun kracht met IRIS Connect

Leven lang leren

Werken in het onderwijs vraagt om een leven lang leren. Professionalisering staat bij de meeste scholen hoog in het vaandel, omdat leerkrachten de spil zijn als het gaat om de kwaliteit van onderwijs. Door continu te blijven ontwikkelen als leerkracht wordt de kwaliteit van lesgeven verhoogd.

Doorlopende ontwikkeling

IRIS Connect zorgt voor deze continue professionele ontwikkeling. Door middel van reflectie en effectieve feedback op de eigen lespraktijk wordt de vakbekwaamheid van leerkrachten doorlopend ontwikkeld. Het reflecteren op de eigen lespraktijk gebeurt met behulp van video in een veilige omgeving, waarbij de leerkracht altijd eigenaar is van het eigen materiaal. Hierdoor kan de leerkracht allereerst zelfreflectie toepassen, om de beelden vervolgens (indien gewenst) te delen met een collega, coach of begeleider.

Creëer een continue verbetercultuur

Een verbetercultuur is een manier van werken waarin het hele onderwijsteam dagelijks intensief samenwerkt aan het doelgericht verbeteren van onderwijs. Continu verbeteren in kleine stappen staat daarbij centraal. In zo’n cultuur leer je als leerkracht of pedagogisch medewerker van én met je collega’s. Samen met leerlingen en leiders verbeter je het onderwijs stap voor stap en worden jullie samen elke dag een beetje beter.

Tools voor effectieve feedback

Binnen het online platform van IRIS Connect zijn uitgebreide tools geïntegreerd die gebruikers ondersteunen bij het toepassen van effectieve feedback. Zo wordt feedback vragen en geven laagdrempelig, waardoor er een leven lang leren cultuur ontstaat. IRIS Connect draagt hiermee bij aan een verbetercultuur waarin onderwijsprofessionals van elkaar leren en zich veilig voelen om feedback te ontvangen en geven. Iedere les is een kans om er zelf van te leren!

Wat het oplevert

Kinderdagverblijven, scholen en universiteiten gebruiken IRIS Connect om verbetering te stimuleren door middel van video, reflectie en feedback. Het voordeel van IRIS Connect is dat dit gebeurt in een professionele omgeving, waarbij eigenaarschap en veiligheid centraal staan. Via ons platform werken leerkrachten, coaches en leiders samen om resultaten te verbeteren en gebruik te maken van de expertise die binnen en buiten hun organisatie bestaat. Dat alles op een manier die kostbare tijd en geld bespaart.

Zij gingen je voor

Lees ervaringen van andere scholen en kinderdagverblijven die je voor gingen en ontdek de impact die IRIS Connect heeft op leerkrachten en hun leerlingen.
Volg ons op social media:
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijsveld. Je kunt je op ieder gewenst moment afmelden.
Aanmelden nieuwsbrief
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram