InloggenVraag een demo aan

Over IRIS Connect

Goede leerkracht, betere toekomst

Goede leerkracht, betere toekomst

Wij geloven dat goede leerkrachten bijdragen aan een betere toekomst. Daarom helpen wij scholen bij het creëren van een cultuur waarin leerkrachten continu van én met elkaar leren en zich blijven ontwikkelen. Hoe we dit doen? Via ons platform faciliteren wij professionalisering van het onderwijs door observatie, feedback en reflectie makkelijk en veilig te maken. Met IRIS Connect maken leerkrachten hun lessen (nog) beter, waardoor de kwaliteit van het onderwijs omhoog gaat en leerlingen betere resultaten boeken.

Onze missie

Met ons enthousiaste en gedreven team werken wij dagelijks hard aan onze missie: leerkrachten en onderwijsprofessionals in hun kracht zetten en verbinden. Hierbij gaan wij verder dan alleen het aanbieden van een platform. Door het organiseren van inspiratiedagen, het oprichten van een eigen community en een vaste adviseur waarbij je altijd terecht kunt bieden wij onderwijsprofessionals de handvatten om het beste uit zichzelf én in elkaar naar boven te halen.

Team

Samen doen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat leerkrachten en onderwijsprofessionals in Nederland en België een leven lang kunnen leren. Benieuwd naar de mensen achter IRIS Connect? Ons team stelt zich graag aan je voor.
Pien Klein Gunnewiek
Marketeer
"Niet elke leerling leert op dezelfde manier. Goed onderwijs betekent ontdekken wat bij elke leerling past, en hierop inspelen door diverse leermethoden en -hulpmiddelen aan te bieden."
Steve Daponte
Coach (België)
“Ik geloof dat eigenaarschap en veiligheid de sleutelbegrippen zijn voor professionele ontwikkeling van leraren. Daarvoor is oefenen binnen de eigen context met directe feedback essentieel.”
Lise Vloet
Adviseur
“Ik spring graag in het diepe, lekker buiten mijn comfort zone. IRIS Connect zet ik zelf in om terug te kijken op mijn, vaak spontane, acties of om mijn collega’s om feedback te vragen en kennis op te doen om zo mijn energie positief in te zetten.”
Berend Kerkhoff
Adviseur
“Ik ben er trots op dat veel scholen aantoonbare verbeteringen in hun professionalisering ervaren en ik kan er enorm van genieten als een leerkracht een persoonlijke ontwikkeling doormaakt. Ik vind het belangrijk dat wij samen borgen wat goed is, en werken aan wat er beter kan.”

Vragen aan ons team?

We staan voor je klaar.

Volg ons op social media:
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijsveld. Je kunt je op ieder gewenst moment afmelden.
Aanmelden nieuwsbrief
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram