InloggenVraag een demo aan

Ontdek de kracht van videocoachen

Voor klassikaal, online en hybride onderwijs

Klassikale en online lessen opnemen

Met onze Discovery Kit en beeldopname-technologie kunnen leerkrachten lessen eenvoudig en veilig opnemen. Wanneer een opname klaar is, wordt de video automatisch geüpload naar het beveiligde en persoonlijke account van de leerkracht op ons platform dat volledig voldoet aan de AVG-regels.

Reflecteren en analyseren

Geef leerkrachten de mogelijkheid om hun lessen vanuit een nieuw perspectief te bekijken en te identificeren wat er al goed gaat en wat verbeterpunten zijn; volledig privé en wanneer het hen uitkomt. In ons platform krijg je toegang tot intuïtieve tools om gegevens te verzamelen, bewerken en analyseren. Hiermee krijg je een beter inzicht in het lesgeven en leren.

Delen en samenwerken

Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig. Met IRIS Connect delen leerkrachten eenvoudig videoreflecties met collega's, geven en ontvangen ze gecontextualiseerde feedback via opmerkingen met tijdsaanduiding en komen ze op afstand met elkaar in contact via Overlegruimtes: onze volledig geïntegreerde videoconferentie-tool.

Leren en verbeteren

Bouw een online bibliotheek op van praktijkvoorbeelden. ‘Groepen' binnen IRIS Connect bieden toegang tot waardevolle kennis van experts - een behulpzame bron voor zowel startende als ervaren leerkrachten. Onze kant-en-klare gidsen maken het gemakkelijk voor onderwijsprofessionals om strategieën te ontwikkelen en hun praktijk te verbeteren.

Privacy en veiligheid

Bescherming en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Alle opnames worden gecodeerd en automatisch geüpload naar het persoonlijke en beveiligde account van de leerkracht op ons volledig AVG-conforme platform, klaar om op een later tijdstip te bekijken of te delen. Alleen de leerkracht die een opname heeft geüpload heeft toegang tot de opname, tenzij hij zelf besluit om een opname te delen.

Discovery Kit + Discovery Kit Go Live

Onze opnameapparatuur voor in de klas
De Discovery Kit maakt het mogelijk om tweezijdig beeld op te nemen en heeft een hoogwaardige audio-opname kwaliteit. Hiermee wordt gegarandeerd dat iedere interactie in het klaslokaal vastgelegd wordt. Onze 'Go Live'-functie biedt een flexibele oplossing voor het observeren van lessen op afstand. Hiermee kun je locatie onafhankelijk live-coaching uitvoeren. Hiermee kan feedback direct toegepast worden. Iedere camera is eenvoudig op te stellen, eenvoudig te gebruiken en licht om tussen klaslokalen te vervoeren; dit maakt het opnemen van lessen een stuk eenvoudiger.

Benieuwd naar IRIS Connect?

Vraag een demo aan, het is gratis.

Volg ons op social media:
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijsveld. Je kunt je op ieder gewenst moment afmelden.
Aanmelden nieuwsbrief
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram