InloggenVraag een demo aan

Community

Sluit je aan en word connector

Nascholing

Wij gaan verder dan alleen het aanbieden van een platform. We organiseren inspiratiedagen, workshops en webinars waarbij we onderwijsprofessionals de handvatten geven om het beste uit zichzelf én in elkaar naar boven te halen. Maar dat is niet alles. Via ons platform krijg je toegang tot theorie, praktijkvoorbeelden uit de Engelstalige Film Club en artikelen over actuele onderwerpen die aansluiten bij de scholingsbehoeften van het onderwijs en de kinderopvang.

Ambassadeurschap

Wil jij samen met ons werken aan een cultuur waarin leerkrachten continu van én met elkaar leren en zich blijven ontwikkelen? Dan geven we je graag de mogelijkheid om je aan te sluiten bij ons ambassadeursprogramma. Als IRIS Connect connector denk je mee over de invulling van onze inspiratiedagen, blogs, gidsen en nog veel meer. Jij bent de kartrekker binnen jouw organisatie en gaat samen met ons aan de slag om ervoor te zorgen dat er meer draagvlak komt voor professinalisering en videoreflectie. Zowel in je eigen school als in andere scholen en organisaties.

Partners

Ook connector worden?

Wij vertellen je graag meer.

Volg ons op social media:
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijsveld. Je kunt je op ieder gewenst moment afmelden.
Aanmelden nieuwsbrief
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram