InloggenVraag een demo aan

Blijvend beter onderwijs

Met het Nationaal Programma Onderwijs en IRIS Connect

Nationaal Programma Onderwijs

Wij hebben de interventies van het Nationaal Programma Onderwijs onder de loep genomen die gerealiseerd kunnen worden met duurzame oplossingen. De effectiviteit van veel interventies in de NPO Menukaart hangt af van de kwaliteit van de leerkracht. Een goede leerkracht is namelijk succesvoller in het afstemmen van de behoeften van een individuele leerling.

NPO duurzaam inzetten

Om onderwijsinstellingen te helpen heeft de overheid het Nationaal Programma Onderwijs opgezet. Het programma helpt bij het opvangen van de gevolgen van de coronacrisis en draagt bij aan het structureel verbeteren van het onderwijs. Maar hoe zet je als onderwijsinstelling het Nationaal Onderwijs Programma effectief en vooral duurzaam in? En hoe stel je een goed plan op voor de evidence-based interventies die op de Menukaart terug te vinden zijn?

Blijvend effect

Wij hebben een document opgesteld waarin we beschrijven we hoe je professionalisering in jouw onderwijsinstelling realiseert. Onze focus ligt daarbij in het realiseren van een duurzame verbetering van het onderwijs met blijvend effect. IRIS Connect kan helpen bij een groot deel van de interventies. In het document leggen we uit wat we voor jouw school per interventie kunnen betekenen. Dit document is gebaseerd op de handreiking van e-learningwizard.nl en de menukaart van het Nationaal Programma Onderwijs.

Aan de slag met blijvend beter onderwijs?

Zet de eerste stap met onze handreiking.

Volg ons op social media:
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijsveld. Je kunt je op ieder gewenst moment afmelden.
Aanmelden nieuwsbrief
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram