InloggenVraag een demo aan

Veiligheid en bescherming

Wij houden jouw gegevens veilig, altijd.

Opnames veilig maken, opslaan en delen

Fysieke bescherming van onze dataservers
Een veilige back-up van jouw gegevens
Veilige encryptie
AVG-beveiligingsverplichtingen
Veilige verwerking van persoonsgegevens
Externe beoordeling, certificering en auditing
Ga je aan de slag met video, dan is het belangrijk om veilig met (persoons)gegevens om te gaan. Daarom stond bij de ontwikkeling van IRIS Connect een uitstekende beveiliging voorop. Ons platform voldoet aan alle eisen op het gebied van gegevensbescherming, privacy en veiligheid.
Aan de linkerkant zie je wat onze beveiligingsmaatregelen en -controles omvatten.

Gegevensbescherming

Video is een krachtig instrument om lesgeven en leren te versnellen, maar het is van groot belang dat de leerlingen die in een les worden gefilmd te allen tijde worden beschermd. Als een schoolleider een systeem aanschaft dat niet voldoet aan de basisvereisten voor gegevensbescherming, dan wordt de school aansprakelijk gesteld voor het schenden van de privacy.
Gelukkig hoef je je daar bij het gebruik van IRIS Connect geen zorgen over te maken. Wij werken al meer dan 15 jaar in de onderwijssector en hebben onze diensten in samenwerking met de eindgebruikers ontwikkeld en geoptimaliseerd. Zo zijn er functies toegevoegd die ervoor zorgen dat de veiligheid nooit in het gedrang komt tijdens het proces van professionele ontwikkeling.
De IRIS Record App
Onze Record App uploadt automatisch jouw reflecties naar je eigen account in IRIS Connect en verwijdert deze vervolgens van het opnameapparaat. De reflecties zijn daarna alleen nog te bekijken in je eigen, beveiligde account.
Gegevens encryptie
Jouw gegevens worden gecodeerd om ze te beschermen tijdens de overdracht, maar ook om ze te beschermen wanneer ze niet gebruikt worden.
Cloud-opslag
Jouw digitale gegevens worden op afstand opgeslagen in een veilige online cloud-omgeving van wereldklasse - waardoor ze zowel veiliger als gemakkelijker te delen zijn.
Anonimiseringsfilter
Het anonimiseringsfilter in ons platform zorgt ervoor dat veiligheidsvoorschriften worden nageleefd en biedt bescherming aan kwetsbare kinderen, leerlingen en studenten.
Persoonlijke controle
Alle gebruikers hebben hun eigen account waarmee ze beheren wat ze opnemen, bewaren, delen of verwijderen. Het online bewerken van reflecties maakt het ook mogelijk om alleen bepaalde (noodzakelijke) delen van opnames te delen, mocht dat nodig zijn.
Organisatie toegang
Door jouw reflectie niet met collega's te delen, krijg je een extra niveau van controle over je reflecties. Het delen van reflecties is beperkt tot de mensen binnen jouw organisatie, tenzij de admin van jouw organisatie toestemming geeft.

AVG

Wij zetten ons in voor de veiligheid en bescherming van de persoonlijke informatie die wij verwerken, en voor een conforme en consistente aanpak van gegevensbescherming.

IRIS Connect beschikt over een robuust en doeltreffend programma voor gegevensbescherming dat voldoet aan de bestaande wetgeving en zich houdt aan de beginselen voor gegevensbescherming.

Wij evalueren voortdurend onze verplichtingen als gegevensverwerker om ervoor te zorgen dat wij blijven voldoen aan de eisen van de de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Benieuwd naar IRIS Connect?

Vraag een demo aan, het is gratis.

Volg ons op social media:
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijsveld. Je kunt je op ieder gewenst moment afmelden.
Aanmelden nieuwsbrief
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram