InloggenVraag een demo aan

Verbondenheid in jouw team

Een handreiking ontwikkeld voor de kinderopvang

Nooit ontwikkelt een kind zo snel als tijdens de eerste levensjaren. Daarom zijn wij er sterk van overtuigd dat goede pedagogische kwaliteit bijdraagt aan een betere toekomst.

Een sterke onderlinge band tussen de medewerkers van een kinderopvang is hierin van groot belang, zowel voor het team als voor de kinderen in de groep. Een goede relatie ontstaat door openheid en samenwerking en kan op diverse manieren worden opgebouwd. In deze gids zullen we enkele tips beschrijven om de samenwerking tussen pedagogisch medewerkers te versterken.

Creëer een continue verbetercultuur met IRIS Connect

IRIS Connect helpt kinderdagverblijven bij het creëren van een cultuur waarin pedagogisch medewerkers continu van en met elkaar kunnen leren, en zich kunnen blijven ontwikkelen.

Ons platform geeft pedagogisch medewerkers de mogelijkheid om het handelen voor de groep veilig vast te leggen. Van daaruit kunnen zij reflecteren op het handelen en leren, de praktijk analyseren, opmerkingen en tijdgebonden feedback toevoegen, hun praktijk video’s bewerken en, als ze dat willen, delen met collega’s, coaches of leiders voor feedback. Daarmee kunnen zo veel mogelijk pedagogisch medewerkers hun handelen voor de groep (nog) beter maken, en wordt er gezorgd voor kwaliteit én werkplezier.

Benieuwd naar IRIS Connect?

Vraag een demo aan, het is gratis.

Volg ons op social media:
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijsveld. Je kunt je op ieder gewenst moment afmelden.
Aanmelden nieuwsbrief
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram