InloggenVraag een demo aan

Adviseur / accountmanager (IRIS Connect)

HBO/WO
32-40

Hart voor (nog) beter onderwijs en de overtuigingskracht om dit te bereiken? Say no more: we hebben een gewaagd doel voor onszelf gesteld, en om dit te bereiken, hebben we jou nodig! Ben jij klaar om deel uit te maken van ons gedurfde streven? Als adviseur (accountmanager) bij IRIS Connect ga jij ervoor zorgen dat leerkrachten en docenten in heel Nederland de tools krijgen om van iedere les (zelf) te leren. In deze rol ligt jouw focus op het binnenhalen en adviseren van nieuwe scholen, en zorg je ervoor dat de relatie met onze huidige klanten uitstekend blijft. Dit doe je natuurlijk niet alleen; je bent onderdeel van een fantastisch team!

Bij IRIS Connect houden wij ons bezig met de educatieve sector, waarbij wij een belangrijke rol spelen in het onderwijslandschap: IRIS Connect is een veilig online platform voor leerkrachten. Ze kunnen eenvoudig video-opnames van hun lessen maken, zelfreflectie toepassen en deze video’s delen met collega’s en coaches voor kennisdeling en feedback, wat de professionalisering van het onderwijs bevordert. Elke les wordt zo een kans om er zelf van te leren. Als commercieel medewerker ga je nauw samenwerken met onze bestaande klanten in de educatieve branche, voornamelijk via telefoon, online calls via Teams en per e-mail. Hier zijn enkele van de werkzaamheden die je kunt verwachten:

Wie zijn onze klanten?
Onze klanten zijn scholen in heel Nederland, alle onderwijslagen werken met IRIS Connect; kdv, po, vo, mbo, hbo en universiteiten. Een heleboel afkortingen, maar in de praktijk zal het dus voorkomen dat je in de ochtend op een kinderopvang of kleine dorpsschool loopt en daarna door moet naar een gigantische mbo locatie. Ook de mensen die je spreekt variëren: bij de ene school kan het een leerkracht/beeldcoach zijn die zelf voor de klas staan, bij de ander is het juist de directie die een knoop doorhakt. In jouw rol als adviseur krijg je met alle stakeholders te maken.

Wij staan bekend om onze goede relaties met de klant en combineren hoge kwaliteit met ‘dorpse’ gemoedelijkheid; klanten kennen ons bij voornaam en kunnen altijd een beroep op ons doen.

Functieomschrijving
Deze functie omvat zowel werk in de binnen- als buitendienst, waar je zelf een balans in zal moeten vinden. Je moet het dus wel fijn vinden om in vrijheid te opereren. Dit betekent ook dat je goed kunt omgaan met de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Het is belangrijk dat je zelfstandigheid durft én kan combineren met proactief en probleemoplossend handelen.

In je rol als adviseur zorg jij ervoor dat de directie overtuigd raakt van het belang van continue professionalisering en mag je tegelijkertijd de leerkracht enthousiasmeren om met ons platform te gaan werken. Je maakt afspraken met nieuwe klanten, presenteert onze oplossingen en je bent niet bang om de telefoon op te pakken om acquisitie te plegen.

Bij voorkeur heb je al commerciële ervaring opgedaan of ben je in staat hier snel wegwijs in te worden. Andersom kan het ook: je komt uit het onderwijs, maar bent toe aan een nieuwe uitdaging. Een sterke affiniteit/betrokkenheid met het onderwijs is hoe dan ook wenselijk!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in een commerciële richting.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent ondernemend, gedreven, kan zelfstandig werken en denkt in kansen.
 • Je bent sociaal vaardig met een uitstekend gevoel voor relatiemanagement.
 • Je combineert overtuigingskracht en een sterke persoonlijkheid met enthousiasme.
 • Je bent innovatief en ziet ramen opengaan waar deuren sluiten.
 • Verantwoordelijk voor acquisitie en het onderhouden (upsell) van huidige klanten.
 • Een sterke affiniteit met het onderwijs is een absolute pré.

Voor wat hoort wat!
Je krijgt niet alleen de allerleukste baan van heel Didam én ver daarbuiten, maar nog veel meer. Kijk maar:​

 • Je wordt onderdeel van een gedreven team
 • Je gaat scholen helpen om hun onderwijs nóg beter te maken
 • Je verdient een lekker salaris
 • Je bouwt duurzaam en flexibel je pensioen op (via BrightPensioen)
 • Je krijgt alle ruimte om door te groeien – dit stimuleren we ook
 • We organiseren regelmatig leuke uitjes en (sport)activiteiten – we hebben een zeer actieve PV
 • Je krijgt 26 vakantiedagen
 • Je bent flexibel in je werktijden en -dagen (in overleg) en bepaalt grotendeels zelf je agenda
 • Je kunt ook deels thuiswerken als je wil (al is ons kantoor wel véél gezelliger)
 • Je kunt gratis sporten bij vijf Aerofitt locaties, waarvan er een letterlijk tegenover ons zit

Zie jij jezelf al helemaal rondlopen op al die scholen in Nederland? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet (vul het formulier hieronder in). We hechten veel waarde aan jouw motivatie, laat ons dus weten waarom deze vacature je zo aanspreekt. Tot snel?


Sollicitatieformulier

Solliciteren

Interesse? Vul het formulier hieronder in om gelijk te solliciteren!

Terug naar overzicht
Volg ons op social media:
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijsveld. Je kunt je op ieder gewenst moment afmelden.
Aanmelden nieuwsbrief
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram